torstai 28. kesäkuuta 2012

Ekat aksat!

Käytiin eilen Lilyn kanssa ensimmäistä kertaa agilitykentällä! Oli hirmuisen jännittävää, varsinki kaikki hajut sai pikku sprinkkutytön pään ihan pyörälle.  Putkesta Lily meni oikein varovasti ja nuuhkien, mutta meni kuitenkin! Ei pelännyt yhtään.

 Hyppyä otettiin pikkusen, ja alkoi jo hieman ymmärtääkin että "ai nyt mun pitää mennä tämän riman yli niin saan kehut ja namia".

 Vauhtia saa vielä hakea... :)


Parhaat suoritukset tuli ehottomasti alkulämpässä. Lily sai juosta boyfriendinsä Sepi-collien kanssa metsäpolulla, ja kesken päättömimpienkin spurttien se käänty salamana kutsun kuullessaan ja juoksi luokse. Täta saattoi hieman edesauttaa se, että kaverillani oli ihanaa kanaherkkua taskussaan (mulla vaan tylsät nappulat).

Yksinolo menee jo huimasti paremmin. Lily jaksaa odotella tosi hyvin kotosalla, ei hauku (ainakaan lähtiessä tai tullessa). Astianpesukoneen se oli eilen saanut päälle, ilmeisesti tutkinut että olisiko tiskipöydällä mitään syötävää... Se on puolisen tuntia tai 45 minuuttia ollut nyt useampana päivänä yksikseen. Pitää vaan pidentää pikkuhiljaa aikaa ja olla onnellinen kun homma etenee (ja mulla on loma).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti