torstai 21. kesäkuuta 2012

Tyttö tuli taloon

Lily saapui residenssiimme viime torstai-iltana eli 14.6.2012. Ensimmäisinä päivinä se vaikutti hieman järkyttyneeltä maiseman  vaihdoksesta, mutta ihmispennun kanssa leikit rupesi sujumaan hyvin yksiin saman tien. Hihnassa kulkeminen on ihan priimaa, Lily ei vedä yhtään (tai korkeintaan hyppää pikkulinnun perään jos semmoisen sattuu näkemään.Sisäsiisteyskin on ihan hyvällä mallilla, muutamia vahinkoja vain sattunut.

Yksinolo onkin ollut ainoa vaikeampi juttu. Alkuun varmasti johtui muuttojärkytyksestä, kun Lily heti oven sulkeuduttua aloitti ulinakonsertin. Alotettiin totuttaminen siis ihan alusta. Menen oven taakse ja tulen heti takaisin. Menen oven taakse, lasken viiteen ja menen takaisin. Ja niin edelleen. Tänään päästiin jo niin pitkälle, että kävin häkkivarastoamme tonkimassa viereisessä talossa, joku 5-10 minuuttia yksinoloa siis. Kyllä se tästä, alku aina hankalaa.

Kaiken kaikkaan Lily vaikuttaa tervepäiseltä koiralta. Siitä saa varmasti hyvän harrastuskaverin. Perusjuttuja ollaan alettu jo harjotella, siis istumista, luoksetuloa ja maahanmenoa. Ahneenpuoleinen tyttö, helppo motivoida siis! Vauhtiakin löytyy, ainakin metsälenkillä koirakaverin kanssa. Tänään mentiin bussissa ekaa kertaa, hienosti osasi käyttäytyä. Lily oli myös tunteroisen hoidossa kaverin tykönä (kiitosta vain :) kun ihmispennulla oli neuvola. Hyvin oli sielläkin osannut olla.

Jatkamme intensiivistä yksinolon harjottelua siis, sekä tietysti perustokoliikkeitten harjottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti