perjantai 24. elokuuta 2012

Tokoilua

Tokotreenitkin on aloitettu uudella syys-innolla. Oon pitäny treenikerrat tosin aika lyhyinä, 15 minuuttia maksimissaan. Sisällä keskittyy tosi hienosti, ulkona tekeminen on välillä vähän hajamielistä kun on kaikkia mielenkiintoisia hajuja jne. Eiköhän se siitä kun syttyy kunnolla lajiin.

Sivulletulo menee käsimerkillä hyvin. Oon pitäny namia kädessä edelleen. Seuraamista ollaan otettu niin, että lähden liikkeelle joko perusasennosta tai koiran seisoessa sivulla, ja palkkaan hyvästä katsekontaktista. Namia joutuu vielä käyttään hyväksi, mutta kyllä Lily pikkuhiljaa alkaa varmaankin tajuta homman jujun. Maahanmeno menee vaihtelevan hyvin :P Osaa mennä myös suorilta jaloilta maahan, ei vain istunnan kautta. Paikallaolokin on jo parempi, ollaan ehkä noin puolessa minuutissa max menossa. Luoksetulo on edelleen hienoin ja innokkain liike :)

Noutoa oon ottanu damilla aika leikinomaisesti, innostanu ensin damilla koiraa, sitten heittänyt ja antanut mennä liikkuvan perään, palkannut ruhtinaallisesti kun tuo käteen. Pitäisi vaan malttaa pitää noutoharjoitukset lyhyinä, korkeintaan pari kolme onnistunutta noutoa. Muuten Lily tahtoo innostua liikaa ja rupeaa juoksentelemaan ympäriinsä dami suussa, eikä tuokaan sitä heti mulle.

Näyttelytreenejä pitäis jatkaa myöskin, pitänee yrittää saada koulun koirakerhon porukkaa kasaan kunhan kaikki helsinkiytyvät taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti