torstai 7. helmikuuta 2013

Treenitauolta palailua

Uusi vuosi on alkanut viikottaisilla agitreeneillä. Päästiin Lilyn kanssa nyt ryhmään, joka treenailee keskiviikkoisin huhtikuun loppuun saakka. Sitten varmaan pääseekin jo ulkokentille jatkamaan reenejä keskenään.

On mennyt mukavasti, ja Lissu on saanut paljon itseluottamusta. Se oikein hihkuu innosta kentällä. Höpsö höseltäjä kun on, aika usein nessu vie mukanaan ja keskittymiskyky aika lyhyt, mutta pääasia että on hauskaa!

Oon saanu paljon vauhtia ja päättäväisyyttä koiraan sillä, että ohjaan itse PALJON määrätietoisemmin kuin alkuun. Mennään jo ihan kivasti (juosten!) kolmen-neljän esteen pätkiä. Mitään ohjauskuvioita ei olla juurikaan otettu, pääasia nyt että saa koiran syttymään lajiin ja hakemaan esteitä itsenäisemmin.

Kaikkia esteitä ollaan tehty jonkin verran, keinua ei vielä ilman hidastusta. Keppejä ollaan tehty edelleen verkoilla, ja olen joka treeneissä koittanut ottaa muutamat verkot pois, mikä onnistuukin ihan hyvin. Puomin kontakteja olen opettanut namialustalla, ja se toimii ihan hyvin. A:lle "painan" vain koiraa kädellä alastuloa kohti, ja se toimii ihan hyvin.

Toko on todellakin ollut jäissä, ei ole ollut intoa siihen yhtään. Aloitetaan nyt kuitenkin K9:n arkitokoryhmässä, jospa sitä vähän saisi taas kipinää siihen hommaan.

Kouvolan ryhmänäyttelyyn 2.3. ollaan menossa mittelemään kauneudesta taas :) pitääkin katsoa olisiko missään mätsäreitä ennen sitä, niin pääsis vähän harjottelemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti