sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lisää draivia?

Viime viikonloppuna oltiin Helsingin Tuomarinkartanossa kv-näyttelyssä. Tuomarina toimi serbialainen Jovanovic Nemanja. Lily oli junnuluokan toinen saaden ERI:n:

"Correct type. Medium strong bones. Feminine head. Needs better stop and more full muzzle. Elegant neck. Well deep chest. Correct topline. Could have more angulations in front. Well angulated befind. Enough good coat condition. Need more drive in movement."

Ai tähänkö esiintymiseen vielä lisää draivia tarvittas?? Kuva kasvattajalta pöllitty.

Mun mielestä Lissun turkki oli mitä mainioimmassa kunnossa, kiitos silkkimanttelin joka tuli vastikään hankittua. Toimii!

Muuten ollaan treenailtu vähän noutoa, edelleen luovutus ongelmana; tahtoo jättää damin/riistapukin aina metrin päähän. Oon koittanu naksulla ja spontaanisti opettaa tuomaan käteen, mutta toistaseksi heikoin tuloksin. Veteenkin lähtee hienosti noutamaan.

Tokoa ollaan treenailtu pikkusen, ihan alo:n liikkeitä (paitsi liikkeestä maahan ja seisomista). Vähän kaukokäskyjä myös tehty. Oikeaan mielentilaan kun pääsee niin tyttö on tosi innokas tokoilija! Itsekin opin pikkuhiljaa motivoimaan sitä paremmin, myös lelut on mukana treeneissä. Tosin kuuma sää ja just alkaneet juoksut nyt on vieny vähän kiinnostusta.

Agi on ollu tauolla sattuneista syistä, mutta pitää koittaa syksymmällä aloitella sitä taas Ojangossa. Veikkaan, että tokoilu ja muu yhdessä tekeminen auttaa myös siihen lajiin, kun saa lujitettua suhdetta ja yhdessä tekemisen meininki paranee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti